Meistä

Pianorent AB perustettiin Tanskassa vuonna 1985, ja sen tarkoituksena on tarjota pianoja, flyygeleitä ja digitaalipianoja vuokralle kohtuullisin hinnoin, jotta useammat ihmiset saisivat mahdollisuuden kokeilla pianon soittamista. Pianorent vuokraa nykyään soittimia Tanskassa, Ruotsissa ja Suomessa, ja se on Juhl-Sørensenin sisaryhtiö. Juhl-Sørensenin myymälät ja henkilökunta Aarhusissa, Kööpenhaminassa, Tukholmassa ja Helsingissä ovat vastuussa Pianorentin soittimien vuokraamisesta ja yhteydenpidosta Pianorentin asiakkaisiin.

Tietoa Juhl-Sørensenistä

Juhl-Sørensen on vuonna 1895 perustettu perheyritys, jota nykyisin hallinnoi neljäs sukupolvi. Pianorentin kautta vuokraamisen lisäksi Juhl-Sørensen myös myy ja huoltaa pianoja, flyygeleitä ja digitaalipianoja. Juhl-Sørensen on Skandinavian johtava pianoyritys, jolla on liikkeitä Århusissa, Tukholmassa, Oslossa ja Helsingissä ja on Steinway & Sons merkin maahantuoja Tanskassa, Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa.

Ota yhteyttä

Jos haluat vuokrata soittimen tai ostaa vuokraamasi soittimen, ota yhteyttä myymäläämme. Osaa verkkosivuiltamme löytyvistä soittimista voi käydä testaamassa myymälässämme, mutta ota meihin yhteyttä ennen vierailuasi niin voimme kertoa, mitä soittimia on kokeiltavissa. Digitaalipianot kootaan myymälässä ja usein on mahdollista viedä soitin välittömästi mukanasi kotiin. Jos sinulla on kysymyksiä vuokrasopimuksista, irtisanomisista, maksuista jne., ota yhteyttä hallintoomme.

Vuokraus / Hallinto
Helsinki

STEINWAY GALLERY JS Piano OY
Unioninkatu 13
00 130 Helsinki
Tel. +358 50 4655503
email: info@pianorent.fi